Helaften med de Unevnelige

Lørdag 17. september blir det helaften med musikk igjen. Da får vi besøk av Oslogruppa "De unevnelige". 

De Unevnelige omtales av mange som Norges morsomste live-band. Duoen består av Audun Lillestølen og Bjørn Olav Tveit. Sammen skaper de alltid god stemning med sine fengende og egenproduserte låter. Selv sier de: «Vårt ydmyke mål er å gjøre verden til et bittelitt bedre sted å være».

Til daglig spiller Lillestølen og Tveit på helt andre strenger enn de vil gjøre hos oss denne kvelden med gitar og vokal som hovedinstrument. Lillestølen er advokat med møterett for Høyesterett, i tillegg til at han nettopp har utgitt sin første kriminalroman. Tveit er både er forlagssjef og forfatter, mens han til daglig jobber som seniorrådgiver i Kulturdepartementet.

Med herrenes alsidige bakgrunn og kunnskap gleder vi oss over at De Unevnelige vil gjøre Sandefjord til et litt bedre sted å være lørdag 17. september kl.19.00. Vi lover å legge alt til rette for at du skal få en smakfull og morsom helaften med god musikk.

Program for kvelden:

Vi ønsker dere velkommen med musserende fordrink og bruschetta. Når alle gjestene har funnet seg godt til rette får vi en liten teaser av De Unevnelige. Deretter serveres de øvrige rettene i tapasmiddagen, før De Unevnelige entrer scenen med sitt herlige show, spesialdesignet for Lady og Landstryker`ns gjester.

                                                                                                               Foto: Thomas Rankin

Dersom du vil sikre deg billetter til vår helaften i september så send en mail til: nina.fjordbo@gmail.com for påmelding.

Vi gleder oss til en kveld med høy stemning, liv og latter!

Pris pr. pers. kr. 650,-

Dette inkluderer musserende fordrink, Lady & Landstryker`ns 10-retters tapasmeny og  konsert med De Unevnelige.  

Lady & Landstryker`ns tapasmeny

Foccacia og aioli

Bruschetta med oliventapenade og serranoskinke

Bruscetta med pesto, tomat og mosarella

Scampi med hvitløk, chili og koriander

Chrispy salat med cherrytomater, rødløk og feta

Barbequemarinerte spareribs

Ovnsbakte poteter med urter

Marinerte kyllingklubber

Coleslaw

Baconsurrede dadler med feta og jordbær

En liten smakebit...